Onze Visie

Pretpraters is op korte tijdspanne uitgegroeid tot een ijzersterk entertainmentbedrijf met een unieke visie. Van bij het prille begin gaan creativiteit en strategie bij ons hand in hand, waardoor wij veel meer zijn dan een klassiek artiestenbureau. Pretpraters is een creatief huis met expertise in artiestenmanagement, theater- en tv-producties, formatontwikkeling, humor en comedy. Onze filosofie steunt op drie evenwaardig sterke pijlers.

1) Talent kent geen grenzen

Talent verdient de kans om zich grenzeloos te ontwikkelen. Creativiteit werkt immers het best als het vrij spel krijgt. Pretpraters zorgt ervoor dat creatievelingen zonder beperkingen hun ei kwijt kunnen en doorbreekt zo het traditionele lineaire outputtraject. Voor elke creatieve geest en voor elk talent zoekt Pretpraters de beste oplossing, al dan niet in samenwerking met een van onze vele partners en connecties binnen de entertainmentsector. Alles kan, ook als het nog nooit gebeurd is, want talent kent geen grenzen. Letterlijk ook niet trouwens, want dankzij onze jarenlange ervaring en het juiste netwerk zijn wij niet alleen een gerespecteerde speler in België, maar ook in Nederland waar wij met TVB en PnP Media ons eigen impresariaat en mediaproductiebedrijf hebben opgericht.

2) Talent drijft op strategie

Pretpraters denkt strategisch mee met zijn artiesten en gezichten. Over hun dromen, kwaliteiten, ideeën, projecten en vanzelfsprekend … hun carrière. Een extra troef die ervoor zorgt dat onze artiesten zich optimaal op hun creativiteit kunnen focussen, is onze deskundigheid op het vlak van financiën en fiscaliteit. Bovendien heeft Pretpraters met Postbus 11 een bookingsplatform in huis. Die samenwerking zorgt ervoor dat verkoop en marketing optimaal op elkaar zijn afgestemd.

3) Talent verdient toekomst

Pretpraters springt innovatief om met mensen en middelen. Dat vertaalt zich enerzijds in verstandige investeringen en anderzijds in doordachte samenwerkingen, beiden steeds gedragen door onze langetermijnvisie. Bij het aantrekken van nieuwe partners en projecten is het niet alleen belangrijk om dingen bij te leren, maar ook om onze eigen kennis te delen. Met professionele partners, onze eigen talenten en het grote publiek. Een uitstekend bewijs daarvan zijn de recente investeringen in onze eigen televisiestudio (PnP Studios), onze succesvolle samenwerking met onze Nederlandse dochteronderneming PnP Media en ons Nederlands impresariaat TVB.