Foutmelding

Notice: Undefined index: placeholder in mailchimp_signup_subscribe_form() (regel 333 van /data/sites/web/pretpratersbe/www/drupal/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).

Soe Nsuki


  • 09 jul, 2013

Beschrijving

“Grave griet met veel positivisme, bakken energie en nog meer humor”
Flair

Soe Nsuki groeide op in Kalmthout, maar toen ze als jonge twintiger merkte dat wandelen op de heide niet  meteen haar levensdroom was, verhuisde ze naar Antwerpen. Dansen was dat wel, meer bepaald breakdance. Nsuki maakte al snel naam in binnen- en buitenland en behaalde in 2011 de titel van beste B-girl van de Benelux. Datzelfde jaar mocht ze met haar danspartner naar het wereldkampioenschap in Montpellier.  Ze danst nog steeds en geeft ook breakdanceles aan meisjes. Muziek speelt ook nog een andere rol in haar leven; ze staat vaak achter de draaitafels als hiphop-dj.

THEATER
Dat Nsuki een artistieke veelvraat met veel te veel energie is, blijkt als ze ontdekt dat ze ook graag stilstaat op een podium en haar kans waagt in de comedywereld. Opnieuw met succes, want in 2011 staat ze in de finale van de Culture Comedy Award, de belangrijkste stand-upcomedyprijs voor jong talent in België en Nederland. Ze fleurt vervolgens mee de Radio 2 Humorklas op en wordt geselecteerd voor Get Up Stand Up, een productie van de Antwerpse CC's met jong talent uit de comedywereld. Haar comedycarrière komt pas echt van de grond als ze het voorprogramma van gevestigde namen als Thomas Smith en Philippe Geubels mag verzorgen. Samen met BFF Jens Dendoncker struint Nsuki vervolgens kleinere zaaltjes af in de tweekoppige line-up Jong Bloed. 

TV
Niemand die beter een tv-publiek kan opwarmen dan een comedian die overloopt van energie. In afwachting van haar debuut óp de buis zette Nsuki haar eerste stappen in de televisiewereld dan ook als opwarmer voor de veelbekeken dagelijkse praatshow Café Corsari op Eén. Het is slechts een kwestie van tijd voor ze zelf voor de camera staat en doorbreekt. 

CLIP

Soe Nsuki's optreden tijdens de comedy parade van KOLB Sint-Augustinus

Website Booking