Foutmelding

Notice: Undefined index: placeholder in mailchimp_signup_subscribe_form() (regel 333 van /data/sites/web/pretpratersbe/www/drupal/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).

Jeroen Verdick


  • 03 aug, 2017

Beschrijving

"Opkomend talent dat de moeite is"
Wattedoen.be


Bij Pretpraters geven we ook kraakvers comedytalent graag de kans zich te ontplooien in een professionele omgeving. Jeroen Verdick is daar het meest recente exponent van. Deze twintiger uit Turnhout, in het dagelijks leven een financieel consultant, zette pas in 2016 zijn eerste stappen op een podium. 


Verdick bewees echter meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent en schopte het nog in zijn maidenjaar tot in de halve finale van Humo's Comdy Cup. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedy-act verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu. Het leverde hem ook al een rol op in een reclamespot voor Telenet en gezien de snelheid waarmee dit Kempens haantje-de-voorste naam maakt, zal het niet lang duren voor hij ook de comedypodia in Vlaanderen verovert. 
 

Booking