Foutmelding

Notice: Undefined index: placeholder in mailchimp_signup_subscribe_form() (regel 333 van /data/sites/web/pretpratersbe/www/drupal/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).

Ariane Van Hasselt


  • 22 sep, 2017

Beschrijving

Ariane, een pittige dame van 30 lentes jong, studeerde in 2010 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Nadat ze de schoolbanken vaarwel zwaaide, schitterde ze in enkele musicals, waaronder 'Beauty and the Beast' (Marmelade) en 'Fantasia, de GigaGrote Musical' (Fantastische Producties). Daarnaast heeft ze ook haar theaterskills al flink tevoorschijn kunnen halen in meerdere producties bij o.a. Theater M.

Aan talent geen gebrek, want ook op muziekvlak laat deze gigaleuke griet zich graag gaan. Zo zingt ze in verschillende groepen, waaronder de partyband Xqueeze, en geeft ze zangles bij Mimuze in Kalmthout. Wanneer ze haar stem niet gebruikt, weet ze haar publiek wel te bekoren met andere melodieën. Zo zijn een autoharp, gitaar en piano haar trouwe metgezellen on stage.

Dat het podiumleven haar op het lijf geschreven staat valt duidelijk te zien wanneer ze optreedt als vintage performer ('Neo Retro Agency') op evenementen zoals 'Radio Modern' en 'Radio-a-Gogo'. Alsof geboren in die jaren, maakt ze zich de twenties, fifties en sixties eigen als geen ander.

In 2016 huppelde Ariane ook het stand-upcomedyveld in, waar ze onmiddellijk scoorde en de Joker Debuut Award won. Op het kleine scherm was ze al te zien in 'Tegen De Sterren Op' (10e Ster), 'De Kliniek' en 'Familie'. Ariane is ondertussen ook één van de acht finalisten in het Eén-programma 'Voor De Leeuwen'.

Kortom: een veelzijdige dame die zeker nog zal opvallen, en niet enkel door haar rode haar.

Foto: VRT

Booking